КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Броварська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Лютий 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 12:47

    Головна » 2015 » Лютий » 9 » Народ і армія – єдині!
    12:30
    Народ і армія – єдині!

    Важкі випробування завжди згуртовують людей, роблять ближчими, ріднішими. Події на сході України повністю підтверджують це. Фронт і тил єдині. Саме за допомоги небайдужих громадян України нашим збройним силам вдалося стримати і зупинити агресію Росії на нашу рідну землю. Кожен українець намагається допомогти бійцям ЗСУ, хто чим може, тим самим наближаючи перемогу. Беруть у цій потрібній справі участь поряд з дорослими і школярі Заворицького НВК, вихованці Броварського районного центру туризму.

    А головним генератором і організатором допомоги фронту в с.Заворичі є керівник гуртка Броварського районного центру туризму депутат Броварської районної ради Куліда Максим Володимирович. З його ініціативи в селі організовано збір теплих речей та продуктів на потреби бійців АТО, виготовлення пічок-буржуйок, а зараз у зв’язку з виникненням такої потреби його вихованці разом з учителями і небайдужими односельцями плетуть маскувальні сітки для наших воїнів.

    Зміцнюючи зв'язок між фронтом і тилом 6 лютого до школярів Заворицького НВК завітали бійці добровольчого батальйону "Айдар" (позивні "Бумеранг", "Кардан"). Школярі та дорослі зустріли бійців вигуками "Герої!" "Герої!" "Герої!" та "Слава Україні!" Гості  розповіли про бойовий шлях батальйону та відповіли на запитання школярів про події на фронті, а заворичани передали маскувальні сітки, сплетені своїми  руками для бійців батальйонів "Дніпро-1" та "Донбас", в яких воюють їх земляки.

                       

                          Разом ми переможемо! Слава Україні!!!

     

     

    Переглядів: 431 | Додав: adminrbrov | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz